Cats and Boys

07:34:00

Dok Nicolas spava, ovo kišno martovsko popodne koristim da vam pišem o nečemu za šta možda niste čuli (pogotovo ako nemate Instagram), a svakako bi trebali. Danas pišem o Cats and Boys. 

Iza ovog imena stoji jedna majka, Ivona, koja definitivno ima smisla za modu i pravi minimalizam, koji meni u poslednje vreme veoma prija. Less is more, kako kažu, zar ne?

Cats and Boys se bavi izradom posteljina, kako za odrasle tako i za decu, dok im je svaki novi rad po mom mišljenju, jedna nova umetnost. Svi ljubitelji modernog, minimalizma, popularnog nordijskog ili monochromatskog stila će se zasigurno složiti sa mnom.








Znate koliko volim da Vam pišem o nekim inovativnim i modernim stvarima sa naših prostora, a po mom mišljenju, ovaj brend je nešto na čega zaista vredi obratiti pažnju. Nijedan rad Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim a verujem da bi svaki stan, uz ovakav komad izgledao kao upravo onaj iz časopisa. 

Cats and Boys možete posetiti na facebook stranici catsandboys, dok se na njihovom sajtu CatsandBoys nalazi sav njihov asortiman.



I deca širom sveta uživaju u ovim posteljinama. Reći ću, što da ne?! Meni izgleda divno. Umirujuće. Potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli...

Na Instagram profilu @cats.and.boys ih prati preko 15 hiljada ljudi, a svojim inspirativnim fotografijama je opravdan sve i jedan follower. 

Da li ste i Vi među njima?
Mami poglede, zar ne?

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

INSTAGRAM