Pinch • Toys | MORE THAN TOY

01:03:00

Vikendima nemam naviku da pišem ali danas pravim izuzetak. Zato što prošle nedeljelje nismo imali novi post i zato što za sledeću nedelju imam par stvari na umu... Pa čisto da nađemo neki balans i da se iskupimo za to što smo odmarali i više nego obično. :)

Danas pišem o jednom fanstastičnom dvojcu iz nama (ovde) ne dalekog Osijeka. Danas pišem o brendu Pinch • Toys, za koji mogu sigurno reći da polako osvaja ceo svet. U čemu je tajna?

Tajna je u tome što iza ovog imena stoje dve super talentovane cure koje nam nude niz njihovih proizvoda koji su potpuno drugačiji i jedinstveni. Ako posetite njihovu stranicu na Instagramu @pinchtoys videćete da stvari koje prozilaze iz ovog brenda jesu igračkice za mališane koje svakako mogu da se nađu i kod malo starijih ljubitelja istih. 






Drveni "old school" automobilčići, kocke, avioni i životinjice su postali "must have" igračkice u sve više i više domova. 
Njihov jedinstveni izgled sada sve više popularnog minimalističkog i nordisjkog stila prosto mami svaki pogled...





Dostupne su u različitim veličinima i setovima, za svačiji ukus po nešto...

Pored drvenih igračkica u ponudi imaju i veoma poznate ukrasne ribice, Oscara i Wandu koje možete iskoristiti na više načina, a na Vama je da odlučite koji će to način biti! :)







Divne su za ukras i još divnije za slatku gnjavažu od strane bilo kojeg mališana...

Kada biste se morali odlučiti za jednu Pinch • Toys stvarčicu, koja bi to bila? Ja zasigurno znam da bi to bila jedna veoma teška odluka. 

Nadam se da ste uživali u ovom postu. Sada smo svi zajedno malo bogatiji za jedno saznanje o još jednom brendu koji je vredan toga da se o njemu priča...

Pinch • Toys možete da posetite i na njihovom sajtu http://www.pinchtoys.com gde možete ove stvarčice i da poručite

Definitivno MORE THAN TOY, zar ne?
Do sledećeg kuckanja, ćao!




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

INSTAGRAM