Tommee Tippee Serbia | Naši prvi utisci i iskustva

14:13:00

Hej, drugari, veliki i mali! :) 

Kako sam često brzopleta pri donošenju pojedinih odluka, svim snagama sam se trudila da ne uradim isto to i u ovom slučaju.
Naime, nedavno smo dobili Tommee Tippee proizvode koji su za nas, igrom slučaja i bili prvi proizvodi pomenutog brenda, te sam jedva, ali jedva, zaista jedva dočekala da podelim sa vama naša iskustva. :)




Tanjirći sa pregradicama i svima poznata tzv. "Sippy cup" iliti flašica sa slamčicom (nisam sigurna da li postoji neko određeno ime za nju na našem jeziku? 😅), su za nas bili pun pogodak!


Pored gore pomenutih tanjirića koji su napravljeni od veoma izdržljivog materijala, te su otporni na sva bacanja, izlive besa prilikom jela i da ne nabrajam već...znate već i sami kako to ide 😋, moje oduševljenje je osvojila upravo termo "sippy cup" koju moj mali bucko, uporno pokušava da otvori na slici gore.

Kao i kod većine tih flašica-čašica, prosipanje je minimalno, u ovom slučaju zapravo prosipanja i nema. Možeš je okretati naglavačke do mile volje, ali ne... ne bebo, nećeš uspeti u onome što si naumio, nevaljalko! 😉
(Ukoliko vaša beba nije nevljala, postoji unutar same flašice mali "sistem rada" koji ukoliko izmenite, prosipanje jeste moguće - što meni na kraju i nije logično ali verovatno služi nečemu.) 
Naša flašica se doista teško otvara, meni, jednim prstom otvaranje veoma teško pada, dok mi se jedna mama sa istom flašicom javila, te mi je rekla da kod njih to nije problem. Postoji velika mogućnost da se naša još nije dovoljno "razradila" ali to nam ne predstavlja neki veći problem sem što mama ili tata moraju da priskaču u pomoć malo po malo.




Tvrdoglavost je veoma izražena kod Nikolasa i teško mu je doktorirati korišćenje flašice. Koliko god se trudio, biće veoma besan čim je nagne i počne da je koristi kao flašicu te shvati da zapravo ništa ne izlazi iz nje. Težak slučaj, zaista težak. 😰

Što se tiče nje same, zaista je kvalitetno izrađena i veoma lepog izgleda što je kod mene uvek veliki plus. Pogodna je za putovanja jer zadržava toplotu što je za zimske periode odlična stvar!

Jedina stvar koja mi se nije svidela jeste upravo gore pomenuti poklopac. 


U većini slučajeva on smeta ustima, nosiću ili obrazima, u zavisnosti kako padne pod ruku pa imam osećaj kako ne može da se dođe sasvim slobodno do same slamke. 
Ni to nije veliki problem ukoliko je Vaše dete spretnije ili mu ovakve stvarčice ne smetaju... 😃

Suma sumarum, Tommee Tippee me je oduševio. Kako funkcionalnošću tako i samim izgledom, pa ukoliko mislite preći sa obične flašice na ovakvu - imate moju iskrenu preporuku!

Tommee Tippee ima visok asortiman proizvoda i to za sve uzraste  počevši od onih namlađih pa sve do raznih potreba novopečenih majki, a evo nekoliko stvari koje bi svakako trebalo da znate o ovom brendu:

- spada u top 5 bebi brendova u svetu
- zauzeo je prvo mesto u svetu u oblasti ishrane odojčadi i dece u Velikoj Britaniji
- zauzeo je prvo mesto u svetu u oblasti rešenja odlaganje pelena u mnogim zemljama ( uključujući Veliku Britaniju, Italiju, Španiju i Francusku) dok je sam brend prisutan u više od 65 zemalja
- diči se mnogim osvojenim nagradama među kojima je i osvojena nagrada Mum's Choice 2015 . godine

Za kraj, Tommee Tippee radi sa mamama i nizom profesionalaca kako bi razvili i testirali svoje proizvode te upravo zbog toga, nudi opravdanu kvalitetu.

Da li ste se opredelili za Tommee Tippee? 
Koji je Vaš izbor? 

Pišite mi, do sledećeg kuckanja,

Nikolas i mama 💋



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

INSTAGRAM