Kids Room Inspiration | TOMA'S ROOM

01:13:00

Iako sam imala u planu da svake nedelje izbacim jedan inspirativni post, priznajem, malo sam fulala. Sorry! Da se ne pravdam, pošto opravdanja nema, post je tu - i to je najbitnije! :D

Danas se "selimo" u Hrvatsku gde ćemo da zavirimo u jednu divno uređenu sobicu petogodišnjeg dečaka, Tome. Mama Lidija ima savršeno oko za uređivanje jer im je ceo dom - predivan! Ukoliko ste ljubitelj nordijskog stila na pravom ste mestu, a ukoliko niste, njihov dom je svakako nešto, što ne smete da propustite. Slike o njihovom stanu možete da pogledate na njenom blogu SOMETHING BEAUTIFUL a ostale update-ove na njenoj facebook stranici LILI HALO DECORATION.
Iskreno, obožavam da "svraćam" na njen blog i da odmorim oči a verujem da neću biti jedina. Još jedna mala stvar. Ukoliko su vam zapale za oči slike\posteri sa odličnim natpisima kao i nalepnice za zid, slobodno se obratite Lidiji, to je delo njenih ruku i šalje paketiće i izvan Hrvatske! 

A sada, da se bacimo na Tominu sobu. Predivnu i svetlu sa dozom šarenila, po meni, taman po meri. Ne znam koje reči da koristim da bih opisala sobicu u pravom svetlu zato najbolje da se bacimo na posao. Tačnije, kao što već rekoh, da odmorimo oči.

Hvala Lidija na slikama! Xoxo














You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

INSTAGRAM