Jedan od naših "must-have" brendova : Love My Space

13:10:00

Ćao, drugari. 

Prošlo je već dosta vremena od kako se nismo čuli. Za to vreme smo se Nicolas i ja upoznavali sa mnogo novih i zaista divnih brendova o kojima želim da vam pišem. :)

Prvi takav jeste brend pod nazivom " Love My Space Design " , poreklom iz, čik pogodi? Bravo, tako je! Poreklom iz Hrvatske. Again. :)
Iza ovog brenda (again, again) stoji jedna supermama koja je ljubav prema uređivanju spoznala tek kada je saznala da će postati majka bliznakinja. Kako mama Nikolina kaže, veoma joj je bilo bitno da se devojčice osećaju ugodno u svojoj sobici, te je kombinujući svoju ljubav prema skandinavskom stilu i potrebu njenih curica bacila na posao.
Tada je došla do jednog od najvećih problema nas mama sa Balkana kada je reč o samom uređivanju. Sem Ikee, na tržištu nam se ne nudi - skoro pa ništa. Tada je odlučila da se pozabavi dizajniranjem nekih od nameštaja za curice te je sve polako, kao domine, krenulo ka vrhu.

Da sumiramo, Love My Space brend nastao je iz ljubavi prema dizajnu i potrebi za modernim, lepim detaljima u uređenju dečjeg carstva dve male princeze. Sve što vidite je ručno rađeno u saradnji s lokalnim obrtnicima od maksimalno prirodnih materijala (drva,vune,pamuka…), u stilu svetski priznatog skandinavskog dizajna koji objedinjuje lepotu, jednostavnost i funkcionalnost inspiriranu prirodom hladnog severa.
Pa da bacimo pogled!









Kao što  i sami možete da vidite, ovo je mesto gde možete pronaći ama baš sve. 
Od sitnih detalja preko divno dizajniranih šatora i podloga za igru pa sve do Nikolininih "Cloud set" stolica i stolova koji su postali pravi must have proizvodi u svakoj dečijoj sobici.

Ukoliko me pratite na Instagramu @thesimpleshe/ , imali ste priliku da vidite kako Lilly the Bear podni jastuk izgleda u našem kutku. Ukoliko ste to propustili, da vas podsetimo...



Pogledajte samo kako se lepo smestio medek. Oh, da. Primetili ste? Ima potpuno novo stanište, teška srca smo rekli zbogom našem starom šatoru, ali više o tome ćemo u sledećem postu.

Nadam se da vam se svideo ovaj brend.
Možete ga pratiti na Instagram profilu @lovemyspace.design/ kao i na sajtu lovemyspace.eu 

Koji je Vaš omiljeni proizvod? 😊
Pišite mi...
Kuckamo se uskoro,

Nicolas i mama 💋






You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

INSTAGRAM